Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

2020-05-05 10:00
  • Etkinlik Bitişi
    2020-05-05 11:00
  • Bu etkinlik sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz.

3. Sosyal, Beşeri ve Yönetim Bilimleri Lisansüstü Çalışmaları Konferansı (IHU GradCon 2020), 5 Mayıs 2020 Salı günü Zoom Çevrimiçi Toplantı Uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirildi.
Konferans, bölümümüz öğretim üyemiz Prof. Dr. Erik Ringmar’ın “Sorular, Kaynaklar ve Komplo Teorileri” başlıklı açılış konuşmasıyla başladı. Paralel oturumlar şeklinde ve öğretim üyeleri moderatörlüğünde gerçekleşen 17 oturumda toplam 92 lisansüstü öğrencisi sunum yaptı.
Programın ‘Siyaset ve Medya’ başlıklı oturumu bölüm başkanımız Doç. Dr. Talha Köse başkanlığında gerçekleştirildi. Aynı oturumda bölümümüz yüksek lisans öğrencilerinden Ahmet Safa Hüdaverdi “Qatar ve Birleşik Arap Emirliklerinin Arap Baharı’na Farklı Tepkilerinin İzini Sürmek”  ve Lavdrim Ceka “Türkiye’nin 15 Temmuz Sonrası Yurt Dışında FETÖ ile Mücadelesi” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.