Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Dünya Sıcak Noktaları: Keşmir ve Afganistan'da Çatışma Dinamikleri ve Barış Beklentileri

• Etkinlik Yeri
  • Etkinlik Başlangıcı
    2020-05-06 21:30
  • Etkinlik Bitişi
    2020-05-06 22:30
  • Bu etkinlik sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz.

Bölüm olarak düzenlediğimiz “Political Talks” serimizin 11. programında Pakistan ve Afganistan’daki çatışma dinamiklerini ve barış süreçlerini konuştuk. Programımız 06 Mayıs 2020 perşembe günü saat 21.30’da Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Okulumuz Uluslararası Ofis başkanı Enes Yalman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda bölüm öğretim üyemiz Prof. Wahabuddin Raess “Afganistan’da Siyasi Gelişmeler ve Barış” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Katar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Farhan Chak ise nükleer tartışmalar çerçevesinde Keşmiş krizinin dinamikleri değerlendirdi. Programımız soru-cevap bölümüyle sona erdi.